top of page

HÄMEENLINNAN TRADENOMIOPISKELIJAT

Yleistä

Hämeenlinnan Tradenomiopiskelijat HÄTÄ ry on Hämeen ammattikorkeakoulun liiketalouden, tietojenkäsittelijöiden ja hevosliiketalouden, sekä näiden englanninkielisten alojen edunvalvoja.

Yhdistys perustettiin vuonna 2013 ja sen toiminnasta vastaa opiskelijajäsenten keskuudesta vuosittain valittu hallitus.

Hallitus

Hallitus on vastuussa yhdistyksen jokapäiväisestä toiminnasta ja huolehtii yhdistyksen taloudesta, yhteistyökuvioista, sekä järjestää tapahtumia ja toimintaa jäsenistölleen samalla valvoen jäsenistönsä etuja. Toiminnan suuria linjoja ohjaavat jäsenet, jotka pääsevät vaikuttamaan näihin vuosittain kahdessa sääntömääräisessä kokouksessa, joita ovat kevät- ja syyskokous.

Syksyisin haemme uusia toimijoita mukaan hallitukseen. Uudet toimijat seuraavalle vuodelle valitaan syyskokouksessa ja toimikausi alkaa virallisesti tammikuussa. Perehdytys aloitetaan jo hyvissä ajoin loppuvuoden puolella.

Ilmoitamme hallitushausta sosiaalisen median kanavissamme ja kampusten ilmoitustauluilla loka-marraskuun vaihteessa, mutta hallitukselle voi ilmaista kiinnostuksensa koska tahansa.

Tradenomiopiskelijat

Tradenomiopiskelijat perustivat kaikille tradenomi- ja BBA-opiskelijoille järjestön vuonna 2002. He ovat keskittyneet tradenomiopiskelijoiden ammatilliseen edunvalvontaan ja ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Tradenomiopiskelijat osallistuvat aktiivisesti tradenomitutkinnon kehittämiseen sekä varmistavat, että tradenomiopiskelijoita kohdellaan työelämässä reilusti.

 

Tradenomiopiskelijoiden toimintaa toteuttaa liittohallitus, jonka jäsenet valitaan vuosittain marraskuussa liittokokouksessa. Liittohallitus on Tradenomiopiskelijoiden päättävä elin.

 

Tradenomiopiskelijoilla on 30 jäsenyhdistystä, joihin Hämeenlinnan Tradenomiopiskelijat HÄTÄ ry kuuluu. Tradenomiopiskelijat kuuluvat itsenäisenä jäsenyhdistyksenä Tradenomeihin, jonka kautta he tuovat opiskelijanäkökulmaa päätöksentekoon.

 

Tradenomit kuuluvat Akavan jäsenjärjestöihin, joita on yhteensä 36. Akavan tehtävänä on valvoa ja edistää akavalaisten asemaa työelämässä ja laajemmin koko yhteiskunnassa. Tradenomiopiskelijoilla on edustus Akavan opiskelijoiden valtuuskunnassa.

Jäsenyys - turvaa opintoihisi!

Jäseniksi voivat liittyä kaikki tradenomiopiskelijat, jotka suorittavat tradenomi- tai BBA- tutkintoa Hämeen ammattikorkeakoulussa Visamäen, Valkeakosken tai Forssan kampuksilla.

Lue lisää kaikista eduista täältä.

bottom of page