top of page

Tapahtumat

Linkki pakohuoneen varauskalenteriin.

 
Sääntömääräiset kokoukset

Yhdistyksellä on vuodessa vähintään kaksi sääntömääräistä kokousta, kevät ja syyskokous. Näihin kokouksiin on jokaisella yhdistyksen jäsenellä mahdollisuus osallistua. 

Kastajaiset

Hämeenlinnan Tradenomiopiskelijat HÄTÄ ry ja Hämeenlinnan insinööriopiskelijat HIOP ry järjestävät vuosittain aloittaville opiskelijoille oman rastirata- ja jatkobiletapahtuman, jossa fuksit pääsevät tutustumaan opiskelijakavereihinsa ja verkostoitumaan kaikkien opiskelijoiden kanssa. Rastiradan jälkeen iltaa pääsee jatkamaan valittuun jatkopaikkaan.

KUMIVENE

Hämeenlinnan Tradenomiopiskelijat HÄTÄ ry ja Hämeenlinnan insinööriopiskelijat HIOP ry järjestävät vuosittain marraskuussa legendaarisen bileristeilyn. Perinteisesti risteily on Turusta Tukholmaan ja takaisin. Tapahtumaan kuuluu myös edestakainen bussikuljetus. Tätä unohtumatonta risteilyä ei kannata ohittaa!

HÄMEPONG

Hämeenlinnan Tradenomiopiskelijat HÄTÄ ry ja Hämeenlinnan insinööriopiskelijat HIOP ry järjestävät vuosittain beerpong tapahtuman, jossa ratkotaan Hämeen mestareita! 

Asset 1@4x.png

Hämeenlinnassa lanseerattiin oma appro vuonna 2017 Hämeenlinnan Tradenomiopiskelijat HÄTÄ ry, Hämeenlinnan insinööriopiskelijat HIOP ry ja opiskelijakunta HAMKOn toimesta. Hämeenlinnan appro on suurin järjestettävä opiskelijatapahtuma Hämeenlinnassa. Tapahtumassa suoritetaan rastirata kiertäen paikallisia ravintoloita ja vuosien lisääntyessä saa seuraavan tason haalarimerkin. Ajankohta Approilla on normaalitilanteessa keväisin. Hämeenlinnan Appro -tapahtuman kuvia löydät facebookista täältä!  Oletko sinä seuraava Haudattu helvetin hidas humalaine hämäläine? 

JÄsentapahtumat

Tradenologia (tai logia) on Tradenomiopiskelijoiden ja sen jäsenyhdistysten vuosittain järjestämä tapahtuma. Kahteen päivään sisältyy perinteisimmin joukkueittain suoritettava rastikisa, approt ja mahtavat jatkobileet kumpanakin iltana. Tapahtuman paikka ja järjestävä yhdistys vaihtuvat joka vuosi ja logiaa on vietetty ympäri Suomea jo 20 vuotta!

yhteistyötä muiden paikallisyhdistysten kanssa

HÄTÄ ry järjestää tapahtumia myös paljon muiden opiskelijayhdistysten kanssa. Monet tapahtumat ovat laadukkaan yhteistyön tuloksia. HÄTÄ on yksi HAMKin alueen kymmenestä toimijasta.

bottom of page