top of page

Tapahtumat

Kastajaiset

Hämeenlinnan Tradenomiopiskelijat HÄTÄ ry ja Hämeenlinnan insinööriopiskelijat HIOP ry järjestävät vuosittain aloittaville opiskelijoille oman rastirata- ja jatkobiletapahtuman, jossa fuksit pääsevät tutustumaan opiskelijakavereihinsa ja verkostoitumaan kaikkien opiskelijoiden kanssa. Rastiradan jälkeen iltaa pääsee jatkamaan valittuun jatkopaikkaan.

KUMIVENE

Hämeenlinnan Tradenomiopiskelijat HÄTÄ ry ja Hämeenlinnan insinööriopiskelijat HIOP ry järjestävät vuosittain marraskuussa legendaariset risteilybileet. Perinteisesti risteily on lähtenyt kohti Viron rannikkoa ja tapahtumaan kuuluu myös edestakainen bussikuljetus. Risteilyllä on perinteisesti päässyt myös käymään maissa Virossa. Tätä unohtumatonta risteilyä ei kannata ohittaa!

Asset 1@4x.png

Hämeenlinnassa lanseerattiin omat approt vuonna 2017 Hämeenlinnan Tradenomiopiskelijat HÄTÄ ry, Hämeenlinnan insinööriopiskelijat HIOP ry ja opiskelijakunta HAMKOn toimesta. Hämeenlinnan appro on suurin järjestettävä opiskelijatapahtuma Hämeenlinnassa. Tapahtumassa suoritetaan rastirata kiertäen paikallisia ravintoloita ja vuosien lisääntyessä saa seuraavan tason haalarimerkin. Ajankohta Approilla on normaalitilanteessa keväisin. Hämeenlinnan Appro -tapahtuman kuvia löydät facebookista täältä!  Oletko sinä seuraava Helvetin hidas humalainen hämäläine? 

BUSSIKALJALLA

Hämeenlinnan Tradenomiopiskelijat HÄTÄ ry ja Hämeenlinnan insinööriopiskelijat HIOP ry järjestävät vuosittain Bussikaljalla-tapahtuman, jossa päästään kiertelemään lähikuntien kuppiloita. Bussimatkoille on luvassa monenlaista ohjelmaa. Kun kierros on saatu loppuun, bussi palaa takaisin illaksi Hämeenlinnaan. Reitti, jota kierretään bussilla on salainen ja sitä ei kerrota ennakkoon. Laita haalarit päälle ja hyppää mukaan Bussikaljalle!

JÄsentapahtumat

Tradenologia (tai logia) on Tradenomiopiskelijoiden ja sen jäsenyhdistysten vuosittain järjestämä tapahtuma. Kahteen päivään sisältyy perinteisimmin joukkueittain suoritettava rastikisa, approt ja mahtavat jatkobileet kumpanakin iltana. Tapahtuman paikka ja järjestävä yhdistys vaihtuvat joka vuosi ja logiaa on vietetty ympäri Suomea jo 20 vuotta!

Vuonna 2022 Tradenologia järjestetään Trade ry:n vieraina Turussa!

MUUT YHTEISTYÖBILEET

HÄTÄ ry järjestää erilaisia muuttuvia tapahtumia yhdessä HIOP ry:n, Forssan opiskelijakunta FAMKO:n ja Valkeakosken opiskelijayhdistys HAVO ry:n kanssa. 

bottom of page