top of page

Tapahtumat

Sääntömääräiset kokoukset

Yhdistyksellä on vuodessa vähintään kaksi sääntömääräistä kokousta, kevät ja syyskokous. Näihin kokouksiin on jokaisella yhdistyksen jäsenellä mahdollisuus osallistua. Vuonna 2023 kevätkokous pidetään 25.5. kampuksella. Esityslistan löydät yhdistyksen Facebookista.

Kastajaiset

Hämeenlinnan Tradenomiopiskelijat HÄTÄ ry ja Hämeenlinnan insinööriopiskelijat HIOP ry järjestävät vuosittain aloittaville opiskelijoille oman rastirata- ja jatkobiletapahtuman, jossa fuksit pääsevät tutustumaan opiskelijakavereihinsa ja verkostoitumaan kaikkien opiskelijoiden kanssa. Rastiradan jälkeen iltaa pääsee jatkamaan valittuun jatkopaikkaan.

KUMIVENE

Hämeenlinnan Tradenomiopiskelijat HÄTÄ ry ja Hämeenlinnan insinööriopiskelijat HIOP ry järjestävät vuosittain marraskuussa legendaariset risteilybileet. Perinteisesti risteily on lähtenyt kohti Viron rannikkoa ja tapahtumaan kuuluu myös edestakainen bussikuljetus. Risteilyllä on perinteisesti päässyt myös käymään maissa Virossa. Tätä unohtumatonta risteilyä ei kannata ohittaa!

Asset 1@4x.png

Hämeenlinnassa lanseerattiin omat approt vuonna 2017 Hämeenlinnan Tradenomiopiskelijat HÄTÄ ry, Hämeenlinnan insinööriopiskelijat HIOP ry ja opiskelijakunta HAMKOn toimesta. Hämeenlinnan appro on suurin järjestettävä opiskelijatapahtuma Hämeenlinnassa. Tapahtumassa suoritetaan rastirata kiertäen paikallisia ravintoloita ja vuosien lisääntyessä saa seuraavan tason haalarimerkin. Ajankohta Approilla on normaalitilanteessa keväisin. Hämeenlinnan Appro -tapahtuman kuvia löydät facebookista täältä!  Oletko sinä seuraava Helvetin hidas humalainen hämäläine? 

JÄsentapahtumat

Tradenologia (tai logia) on Tradenomiopiskelijoiden ja sen jäsenyhdistysten vuosittain järjestämä tapahtuma. Kahteen päivään sisältyy perinteisimmin joukkueittain suoritettava rastikisa, approt ja mahtavat jatkobileet kumpanakin iltana. Tapahtuman paikka ja järjestävä yhdistys vaihtuvat joka vuosi ja logiaa on vietetty ympäri Suomea jo 20 vuotta!

Vuonna 2022 Tradenologia järjestetään Trade ry:n vieraina Turussa!

MUUT YHTEISTYÖBILEET

HÄTÄ ry järjestää erilaisia muuttuvia tapahtumia yhdessä HIOP ry:n, Forssan opiskelijakunta FAMKO:n ja Valkeakosken opiskelijayhdistys HAVO ry:n kanssa. 

bottom of page