top of page

Jäsenyys kannattaa!

TRADENOMI_opiskelijat_BLACK_WHITE_pysty_

Hämeenlinnan Tradenomiopiskelijat HÄTÄ ry on Tradenomiopiskelijoiden paikallisyhdistys.

 

Opiskellessasi Hämeen ammattikorkeakoulussa voit liittyä HÄTÄ ry:n jäseneksi, jonka kautta Tradenomiopiskelijoiden edut ovat automaattisesti käytettävissäsi.

 

Tradenomiopiskelijat tarjoavat jäsenilleen kolme vaihtoehtoista jäsentasoa: hopea, kulta ja musta.

Cashback etu

Tradenomiopiskelijoiden jäsenyys kannattaa, sillä saat opiskeluaikana maksamasi jäsenmaksut täysimääräisesti takaisin valmistumisen jälkeisissä jäsenmaksuissa!

Cashback- edussa kaikki Kulta- tai Musta-jäsenenä maksamasi jäsenmaksut hyvitetään takaisin ensimmäisen kolmen jäsenyysvuoden aikana, kun siirryt valmistuttuasi Tradenomien jäseneksi.

Etua ei tarvitse erikseen hakea, vaan etu otetaan käyttöön automaattisesti valmistuessasi, kun muistaa päivittää jäsentiedot!

kulta.png

KULTA-TASO

Kulta-tason jäsenyys maksaa 19 € vuodessa ja sisältää:

musta (1).png

MUSTA-TASO

Musta-tasolle kannattaa vaihtaa heti, kun menet kesätöihin, osa-aikatöihin (väh. 18 h viikossa) tai palkalliseen harjoitteluun. Musta-tason jäsenyys maksaa 82 € vuodessa ja siihen kuuluu:

Työttömyyskassan jäsenyysehtojen vuoksi Musta-tason jäseneksi liittyminen edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta. Kassaan ei voi liittyä palkattoman työharjoittelun tai opintovapaan aikana. 

hopea.png

HOPEA-TASO

Hopea-tason jäsenyys on maksuton ja edut ovat käytettävissä 18 kuukauden ajan liittymisestä. Tämän jälkeen on päivitettävä Kulta- tai Musta-tason jäsenyyteen. Hopea-taso sisältää:

  • Lakimiesten neuvontapalvelut (esim. työsopimuksen teko, työaika, loman määräytyminen tai työsuhteen ongelmatilanteet)

  • Palkkaneuvonta

  • Opiskelijatapahtumat ympäri Suomen (Tradenologia, koulutukset, valmistuvien tilaisuudet ja oman paikallisyhdistyksen tapahtumat)

  • Tradenomi-lehti

  • Kauppalehti maksutta neljän kuukauden ajaksi. Etu koskee 1.-4. vuosikurssin opiskelijoita. Tilauksen voi tehdä kerran vuodessa loka-marraskuussa, tästä ilmoitetaan sähköpostitse ja somessa.

  • Työelämätietoa (esim. tradenomiopiskelijan työelämäopas, opiskelijatutkimukset)

  • Tradenomilakki edullisemmin

  • Member+-palvelu, alennusta esim. lomamökeistä, verkkokaupoista ja risteilyistä

bottom of page